Inspiratie: Secrets of Seduction and more


Ik heb nog regelmatig dat ik ‘in real life’ vergeefs zoek naar de undo-optie (kop koffie laten vallen … ‘Appeltje+Z’). In Twitter zoek ik regelmatig nog naar de DirectMessage optie naar bijvoorbeeld mijn ouders (‘d ouders ja, ik kom met kerst even langs’). En het gebeurt niet zelden dat ik de fastforward knop zoek bij een saaie lezing. Daarom is bovenstaande commercial ook zo herkenbaar.

1 comment
  1. Dat heb ik ook vaak, echte ‘ctrl-z’ momenten (zoals ik en een paar vrienden van me ze maar zijn gaan noemen)! Wat dat betreft inderdaad ERG herkenbare commercials. Mooi dat je ze even deelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Online werken
Yes! I want to learn more

Alleen nog maar online werken

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/3″…

Social Networking 2.0

Nu werkelijk iedereen aan het social networken is geslagen, is het interessant te kijken wat al deze nieuwe online-vrienden ons hebben gebracht en waar ze ons gaan brengen. Niet nog meer varianten om je profiel te pimpen, maar open source initiatieven: de toekomst van Social Networking. De basis is simpel. Bied een website waarop bezoekers een profiel kunnen aanmaken en zorg dat de gebruikers van de verschillende profielen elkaar kunnen toevoegen aan een vriendenlijst. Helemaal leuk wordt het natuurlijk als de gebruikers hun profiel kunnen pimpen (of: personaliseren in niet-hype taal), al dan niet door middel van foto’s en video’s, en berichtjes bij elkaar kunnen achterlaten. Hartstikke interessant om extra functies aan te hangen. Alumni-verenigingen, studieverenigingen, werkgevers, fans en gelijkgestemden vinden elkaar steeds eenvoudiger in onder het netwerk hangende subgroepen, we kunnen ons profiel steeds mooier pimpen en we kunnen steeds makkerlijker vrienden toevoegen. Maar zit daar de werkelijke innovatie?